A Lényeg :)

2015.04.22 12:52

Képzeljétek el, az utamba került egy új módszer :) Hát persze, hogy ki kellett próbálnom....

Nem szeretném nevén nevezni, fogalmazzunk úgy, hogy mély meditációba kell elrendeléseket tenni és ezek villám gyorsan manifesztálódnak. Blokkok azonnali oldására is alkalmas, vagy csak úgy lenni, abban a feltétel nélküli szeretetben. ( Kb 1 évvel ezelőtt, ha valaki azt mondja nekem, hogy én meditálni fogok és látom ennek a hasznát... biztosan kicsit elme roggyantnak tartottam volna. Na de most! )

Jó pár módszert kipróbáltam, de ez volt az egyetlen, ahol azonnal és óriási löketet kaptam. ( Ismét köszi Kata ;) ) Aztán persze jött az agyalós részem :)

És a lényeg ismét ugyanaz. A HITED. Mert ott kell oldani a blokkokat, hiszen belőled indul ki minden. Egy árva szóval nem állítom, hogy pikk-pakk milliárdos leszel, de a blokk oldásnál megérted azt, hogy nem is feltétlen ez a vágyad... és akkor megint kilukadtunk a hitednél, meg a lelkednél. Biztos emlékszel a Lelked tudja blogra. Na ezt most is tartom. A Lelked akar tapasztalni, a lelked már eleve a mindenség, az egység része. Tehát ott mélyen, belül, te is pontosan tudod, hogy az egész univerzumot tudod mozgósítani, ha épp arra van szükséged. Viszont ha valami olyasmit kérsz, akkor a lelked fog lestoppolni. Ott kell rendet raknod. 

Mondok egy példát. 

Jelenleg albérletben lakom, a saját lakás kérdésével hadilábon állok. Mert az albi mégis mobilisabb, bármi gáz van, a tulajt érinti, stb. Viszont mennyivel könnyebb lenne az élet ha havonta csak rezsit kéne fizetni... Megnéztük ezen a "kezelésen" az anyagi helyzetemmel, lakással kapcsolatos blokkjaimat. Hát előjött egy olyan emlék, ami már vagy 12 éve történt, tehát a tudatos részem nem tulajdonított neki jelentőséget. Akkoriban lett volna egy szép kis eladó lakás. Elmélkedtem, de hiába tudtam volna mondjuk a törlesztő részletet kinyögni, az önerő hibádzott.... Na és az itt elraktározott "Nekem nem fog összejönni, nem érdemlem meg, stb" hitrendszert töröltük azonnal! Nyilvánvaló, hogy nem költöztem át az álom 1+2 panelembe, de most már nem is érdekel. Nem görcsölök rajta, de azt biztosan TUDOM és HISZEM, hogy nem lehetetlen és persze megérdemlem :)

Félelmetes, hogy egy-egy beépült gondolat mennyire tud befolyásolni. A tudatalattid az elméd 88 százalékát teszi ki. Szóval te agyalhatsz azzal a maradék 12-vel, de a mélyben zajlanak le ezek a dolgok. Ha mantrázol vagy pozitív megerősítéseket alkalmazol és ezt teljesen éber állapotodban teszed, akkor is tudsz csodát tenni, csak sokkal tovább tart! Amikor meditálsz, akkor azt a 12 százalékot rakod félre és mindent a tudatalattidba raktározol. Ezért olyan fontos és hasznos a meditáció. Hiszen rákapcsolódsz erre az egységre, nem lesz olyan erős az elkülönültség érzése, az egod nélkül töltesz egy kis időt, csak a lelked, a tudatalattid, az univerzum. Rájössz, hogy mindennek te is a része vagy, benned is ott van minden! Ha rájövök, hogy kell előhívni a minden egy kis részét, azonnal, szólok :)) Viccet félre téve. Azóta, mióta ott voltam, abban a feltétel nélküli szeretetben, abban a hihetetlen, mindent átfogó energiában, azóta azt várom, hogy mikor lesz már este, hogy kicsit "garázdálkodhassak". Mert Másik Felem még mindig foggal-körömmel anyagias, szóval ezek a lelki dolgok igen távol állnak tőle. Viszont elalvás előtt, vagy amint kiteszi a lábát... :)))

Nem kell bennem hinned. 

Nem kell a tapasztalataimnak vagy a módszeremnek hinned.

Senkinek sem.

Csak magadnak! Magadban! Az intuíciódban! A tapasztalás segít, de még az is félrevezethet. Meditálj. Kicsit tedd félre az elméd és akkor megérted, átérzed és hinni fogsz. Magadban. Mert minden bennünk van, ahogy mi is ott vagyunk mindenben és mindenkiben ;)