Blokkok feloldásának lelki háttere

2015.05.11 13:17

Szinte minden spiritualitással foglalkozó vezetőtől halljuk, hogy mennyire fontos a saját blokkjaink feloldása. Sokáig nem is jött át úgy igazán a lényege...

Ha az időt, mint fogalmat kicsit szabadabban kezeljük, akkor könnyebb megérteni. Csak képzeld el, hogy az idő, mint olyan nem úgy "létezik", mint ahogy sokan gondolják. Nem egymásra épül a jelen-múlt-jövő hármas tagolása, hanem EGYSZERRE, egy időben zajlik minden! Amikor jön egy sugallat, megérzés, akkor van, aki szerint ez a hatodik érzékünk, ami figyelmeztet, míg mások szerint ilyenkor a lelked tudja, hogy mi fog következni, hiszen már átélte! 

Szóval. Ennek a gondolatmenetnek a folytatása az, hogy ha valamilyen "régebbi" traumát dolgozol fel, akkor az azért van rád hatással, mert nemcsak az akkori éned lélegezhet fel, hanem a mostani is. Hiszen a trauma óta eltelt idő alatt ezt az energiagócot hordoztad magaddal. És ami az évek-hónapok alatt felhalmozódott, azt elengeded. Felszabadulsz attól a tehertől. Rengeteg energiát emészt fel ennek a gócnak a fenntartása! Te pedig ezt engedted el. Olyan, mintha húznál magaddal egy utánfutót. Amikor a traumát átéled, akkor még üres, de te minden nap pakolsz bele csak egy kicsit, akár csak egy olyan fél kilót! Számolj utána az 1 hónap alatt is 15 kiló... Illetve az az éned, amelyik éppen ott van most, a trauma szituációjában, annak sokkal könnyebb, és ez hat a mostani állapotodra. Kicsit kacifántosan hangzik, tudom... Emészd egy kicsit a szavaimat, hidd el, hogy át fog menni a lényege :)

Ez minden érintettre hatással van. Mindenkire, aki benne volt abban a szituban és azokra is, akikkel azóta valamilyen kapcsolatban voltál. Ha mondjuk egy gyerekkori traumát nézünk, akkor az az egész családra hatással van. Mindenkit feloldhatsz vele! Mindenkit! A saját rezgésed változik ez által és mint tudjuk azt vonzod be, amit kisugárzol magadból... A rezgésed által hatsz a körülötted lévő emberekre és a "jövőbeli" énedre.

Ne felejtsd el, hogy VALÓBAN azért vagyunk, hogy boldogok legyünk! A Lelked tapasztalni akar ugyan, de nem szenvedni!!!